SKUŠA WEEKEND U sosu od paradajza

Tradicionalni Weekend je omiljeno jelo od najboljih komada skuše sa sedam vrsta povrća u sosu od paradajza.

Jeste li znali

Tajna svetski poznatih ribljih delikatesa Weekend je u izvrsnom ukusu ribe i sedam vrsta hrskavog povrća u kojima se međusobno dopunjuju šargarepa, repa, zeleni paradajz, krastavci, zelena i crvena paprika i stabljika celera. Povrće tih proizvoda se priprema prema drevnom prirodnom procesu fermentacije.

SKUŠA WEEKEND — SASTOJCI

Sos 44 % (voda, koncentrat paradajza, suncokretovo ulje, šećer, vino, kuhinjska so, začini, alkoholno sirće, semenke slačice, vinsko sirće), skuša (Scomber scombrus) 40 %, povrće sa promenljivim odnosom sastojaka do 16 % (šargarepa, repa, zeleni paradajz, krastavci, zelena i crvena paprika, stabljika celera).

Ne zamudi zadnjega ulova

Ne zamudite zadnjega Delamaris ulova in bodite obveščeni o najbolj sveži ponudbi spletne trgovine Delamaris.
Za najbolj zveste stranke imamo tudi posebne ugodnosti.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Prosečna hranjiva vrednost na 100 g

Energetska vrednost

597 kJ/143 kcal

Masti

od toga zasićene masti

9,5 g

1,6 g

Ugljeni hidrati

od toga šećeri

4,6 g

4,6 g

Belančevine

9,6 g

So

0,78 g

Omega-3

1,2 g