Sastojci
100 g
heljde
2 x 90 g
Sardina u suncokretovom ulju
2
sveže paprike
1
crveni luk
so, mleveni biber, sirće, ulje
1 kašika
sitno seckanog peršuna
2
tvrdo kuvana jaja
Postupak po koracima
Skuvajte heljdu, ocedite je i ohladite. Paprike operite i nasecite ih na trake. Luk nasecite na tanke kolutiće.
Sve dobro promešajte, dodajte so, mleveni biber, sirće ili limunov sok, maslinovo ulje i sitno seckani peršun. Na tanjir dodajte i jaja sečena na kolutiće.
Zahtevnost
Vreme
30 min
U receptu smo upotrebili
SARDINE U suncokretovom ulju
Šta smo to skuhali? #delamaris
Opušten užitak uz Delamaris. 💙
Nove Delamaris riblje salate donose vam potpun obrok sa visokim udelom ribe, bez konzervansa i drugih aditiva. 🙌🏻
Proizvod koji donosi more dobrog, prirodan je izvor proteina i idealan izbor za svaki dan. 🐟
5 ideja za užinu s pogledom na more
Zaplivajte morem uživanja u omiljenim ukusima. 🌊
Delamaris skuša Garden idealan je izbor za duge letnje dane kada vam je potreban lagan i hranljiv obrok. 🥄
Uz omiljeno povrće i omiljeni riblji izbor, uživanje može da počne. 👌🏻
Ljubitelji tune, ovo je vaša teritorija. 📍❤
Nove Delamaris riblje salate donose vam opušten užitak u ukusnom obroku sa sočnim komadićima tune i omiljenim kombinacijama povrća. 😋
🥗 Tuna Garden sa pasuljem i leblebijom
🥄 Tuna Active sa kvinojom i sočivom
🌽 Tuna Mexicana sa pasuljem i kukuruzom
Pišite nam: koji Delamaris novitet je vaš izbor broj jedan? 👇🏻✍🏻
Koje ribe plivaju u konzervama?
Generacija milenijalaca za alternativne zalogaje
Jedinstven ukus koji je sačuvala tradicija. ❤
Sočan ukus brenda Izola krije komadiće očišćene mlevene skuše uz dodatak sedam vrsta povrća i paradajz sosa. 👌🏻
Ukus Delamaris ribe sa povrćem koji već više od 100 godina donosi more dobrog na vašu trpezu. 🙌🏻





