Među ribama bogatim omega 3 masnim kiselinama posebno se ističe atlantska skuša (Scomber scombrus), ona je glavni sastojak proizvoda Delamaris. Po obliku i ukusu razlikuje se od svoje srodne vrste (Scomber japonicus), odnosno plavice (lokarde) koja se na svetskom tržištu upotrebljava kao zamena za skušu. Skuša u našim proizvodima potiče iz severnog Atlantika, ribolovnog područja FAO 27, koje se smatra jednim od najčišćih mora. U proizvodima je prirodno prisutan visok sadržaj omega 3 masnih kiselina. Fileti skuše Delamaris su bez konzervansa i drugih aditiva. Proizvodi ne sadrže gluten. Mogu se jesti samostalno, ali izvrsne su i u raznim salatama, jelima sa testeninom i drugim prilozima za posebne gastronomske doživljaje.

Prosečna hranjiva vrednost na 100 g

Energetska vrednost

591 kJ / 142 kcal

Masti

od toga zasićene masti

10 g

2,1 g

Ugljeni hidrati

od toga šećeri

3,3 g

3,2 g

Belančevine

9,7 g

So

0,7 g

Omega-3

1,4 g