Sastojci
500g
krompira
1
jaje
2 x 90 g
Sardine Mediteran
80g
brašna
1/2
limuna
so
biber
svež timijan
1
belance
(panko) prezle
Postupak po koracima
Skuvajte krompir, oljuštite ga i izgnječite u pire.
Sa sardina procedite ulje, uklonite kosti, pokapajte ih limunovim sokom i izgnječite viljuškom.
Zatim ih dodajte pireu od krompira, posolite i pobiberite po ukusu, dodajte jaje i timijan, sve dobro promešajte i ostavite da malo odstoji. Za to vreme dobro umutite belance (ali ne u čvrst sneg).
Od pripremljene mase oblikujte krokete, uvaljajte ih najpre u belance, zatim u prezle (za dodatnu hrskavost možete koristiti panko prezle) i pržite na prethodno zagrejanom ulju).
Zahtevnost
Vreme
30 min
U receptu smo upotrebili
SARDINE Mediteran
Šta smo to skuhali? #delamaris
Opušten užitak uz Delamaris. 💙
Nove Delamaris riblje salate donose vam potpun obrok sa visokim udelom ribe, bez konzervansa i drugih aditiva. 🙌🏻
Proizvod koji donosi more dobrog, prirodan je izvor proteina i idealan izbor za svaki dan. 🐟
5 ideja za užinu s pogledom na more
Zaplivajte morem uživanja u omiljenim ukusima. 🌊
Delamaris skuša Garden idealan je izbor za duge letnje dane kada vam je potreban lagan i hranljiv obrok. 🥄
Uz omiljeno povrće i omiljeni riblji izbor, uživanje može da počne. 👌🏻
Ljubitelji tune, ovo je vaša teritorija. 📍❤
Nove Delamaris riblje salate donose vam opušten užitak u ukusnom obroku sa sočnim komadićima tune i omiljenim kombinacijama povrća. 😋
🥗 Tuna Garden sa pasuljem i leblebijom
🥄 Tuna Active sa kvinojom i sočivom
🌽 Tuna Mexicana sa pasuljem i kukuruzom
Pišite nam: koji Delamaris novitet je vaš izbor broj jedan? 👇🏻✍🏻
Koje ribe plivaju u konzervama?
Generacija milenijalaca za alternativne zalogaje
Jedinstven ukus koji je sačuvala tradicija. ❤
Sočan ukus brenda Izola krije komadiće očišćene mlevene skuše uz dodatak sedam vrsta povrća i paradajz sosa. 👌🏻
Ukus Delamaris ribe sa povrćem koji već više od 100 godina donosi more dobrog na vašu trpezu. 🙌🏻





