Letnje osveženje

Pasta iz jedne jedine šerpe je ukusna opcija za umorno veče posle dugog dana, kada nam se ne da da peremo brda posuđa. Slično kao kod rižota, neprestano mešanje u šerpi oslobađa stres i smiruje.

I kod sastojaka treba da vodimo računa o sopstvenom zdravlju i osećaju, zato u ovaj lonac uskače i izvrsna skuša Delamaris Weekend sa čak sedam vrsta povrća i paradajz sosom. Skuša je prirodan izvor omega‑3 i omega‑6 masnih kiselina. A da o mineralima i vitaminima i ne pričamo.

Zdravlje na stranu, bitan je ukus! Iz ovog lonca šire se opojne arome i kada stigne na sto, veoma brzo ostane prazan.

Sastojci

2 x 125 g

Skuše Garden

čeri paradajza

sveža paprika

100 g

mocarele

mladi luk

2 kašike

maslinovog ulja

Postupak po koracima

Papriku i mladi luk nasecite na tanke komade, a čeri paradajz na četvrtine.

Pripremljeno povrće pomešajte sa maslinovim uljem, komadićima mocarele i usitnjenim filetima skuše.

Uz to poslužite krišku sira ili hrskavi kreker bez glutena.

Zahtevnost

Vreme

10 min

U receptu smo upotrebili

SKUŠA GARDENsa pasuljem i kukuruzom

Da li ti se dopao recept? Podeli ga sa prijateljima!