Sastojci
2 x 125 g
Skuša Piknik
4 kriške
Edamera
2 kašike
ulja
prstohvat
origana ili majorana
1
testo za picu
1
paradajz
4
listića maslačka
Postupak po koracima
Tacnu podmažite uljem i na nju stavite testo za picu. Testo pokapajte uljem.
Na testo složite sadržaj konzervi i prekrijte kriškama sira.
U vrućoj rerni (220°C) dobro zapecite (15 min).
Kad je pica pečena dodajte kriške paradajza i listiće maslačka.
Zahtevnost
Vreme
20 min
U receptu smo upotrebili
SKUŠA PICNICSa pasuljem u sosu od pardajza
Šta smo to skuhali? #delamaris
Opušten užitak uz Delamaris. 💙
Nove Delamaris riblje salate donose vam potpun obrok sa visokim udelom ribe, bez konzervansa i drugih aditiva. 🙌🏻
Proizvod koji donosi more dobrog, prirodan je izvor proteina i idealan izbor za svaki dan. 🐟
5 ideja za užinu s pogledom na more
Zaplivajte morem uživanja u omiljenim ukusima. 🌊
Delamaris skuša Garden idealan je izbor za duge letnje dane kada vam je potreban lagan i hranljiv obrok. 🥄
Uz omiljeno povrće i omiljeni riblji izbor, uživanje može da počne. 👌🏻
Ljubitelji tune, ovo je vaša teritorija. 📍❤
Nove Delamaris riblje salate donose vam opušten užitak u ukusnom obroku sa sočnim komadićima tune i omiljenim kombinacijama povrća. 😋
🥗 Tuna Garden sa pasuljem i leblebijom
🥄 Tuna Active sa kvinojom i sočivom
🌽 Tuna Mexicana sa pasuljem i kukuruzom
Pišite nam: koji Delamaris novitet je vaš izbor broj jedan? 👇🏻✍🏻
Koje ribe plivaju u konzervama?
Generacija milenijalaca za alternativne zalogaje
Jedinstven ukus koji je sačuvala tradicija. ❤
Sočan ukus brenda Izola krije komadiće očišćene mlevene skuše uz dodatak sedam vrsta povrća i paradajz sosa. 👌🏻
Ukus Delamaris ribe sa povrćem koji već više od 100 godina donosi more dobrog na vašu trpezu. 🙌🏻





