Proteinski tuna tost iz rerne

Odličan recept koji smo pripremili u saradnji sa 220 stopinj poševno. 

Sastojci

Sastojci:

3

riblje salate Delamaris

200 g

rendane mocarele

6

velikih kriški tost hleba

Dodaci:

tvrdo kuvana jaja

kisela pavlaka

krastavci, paradajz…

Postupak po koracima

Ja sam odabrala Delamaris riblje salate sa tunjevinom (Mexicana, Garden, Active). Jednoj salati sam dodala kašiku kisele pavlake, drugoj izgnječeno tvrdo kuvano jaje, a trećoj još malo mocarele. Zašto Delamarisove salate? Jer nisu mnogo masne i imaju visok sadržaj proteina. I naravno, jer su bez konzervansa.

Na tost stavljamo sastojke koje imamo na raspolaganju ili volimo (npr. Jaja, paradajz, krastavci, masline...) preko stavimo rendanu mocarelu i pečemo.

Tost pečemo u već zagrejanoj rerni na 220 °C , otprilike 10-15 minuta.

Zahtevnost

Vreme

15

U receptu smo upotrebili

TUNA GARDEN Sa pasuljem i leblebijama

Da li ti se dopao recept? Podeli ga sa prijateljima!